Hrvatska izvorska voda u kampovima!


Besplatno unajmite svoj VODONOŠA aparat za vodu!

Kao nositelj projekta Vodonoša, tvrtka Rip-eko d.o.o. u suradnji sa tvrtkom Atlantic Grupa i Podravka d.d., prepoznali smo osnovnu potrebu pitke vode u kampovima, kao i mogućnost pružanja dodatne usluge gostima kampa kroz besplatnu mogućnost korištenja water cooler aparata sa pripremom tople i hladne vode.

Želja nam je da u suradnji sa kampovima omogućimo svim gostima u kampu korištenje prirodne, izvorske i zdravstveno ispravne pitke vode bez dodatnih troškova za kampove.
Osnovni cilj projekta je omogućiti benefite za sve sudionike u samom projektu, a to su: na prvom mjestu kamp, gost, te proizvođač sa distributerom kao nositeljem projekta.

Naime, gosti više ne moraju svakodnevno nositi pitku vodu iz trgovačkih centara te istu rashlađivati, nemaju potrebu “skladištenja” pitke vode u svojim kamp kućicama, šatorima, furgonima i slično.
Korištenjem water cooler aparata, te kupovinom vode u galonima od 18,9 l gosti u svakom trenutku imaju na raspolaganju toplu vodu za potrebe pripremanja hrane (voda se može zagrijati do 90°C te je potrebno puno manje vremena da se voda zagrije do vrenja čime se štedi vrijeme gosta, ali i plin ili struja, ovisi što gost koristi za kuhanje) te instant napitaka kao što su nescaffe, čajevi i sl., kao i hladnu vodu za piće i osvježenje, i za pripravak osvježavajućih pića;

Korištenjem water cooler aparata gostima se omogućuje viša razina i kvaliteta usluge, a gosti će zasigurno prepoznati  jednu novu uslugu koja će kampu donijeti dodatno povjerenje i vjernost svojih gostiju.

Jedna od možda i najvažnijih odlika i prednosti ovog projekta jest da ulaskom u ovaj projekt zajednički omogućujemo svakom gostu da za svoje potrebe koristi zdravstveno ispravnu vodu koja je prošla sva potrebna ispitivanja i koja ima sva potrebna odobrenja za korištenje. Na taj način na najmanju moguću mjeru se svodi rizik od nepotrebnih oboljenja ili crijevnih viroza.
Gost dakle ima mogućnost korištenja zdravstveno ispravne vode, a na njemu samom je da tu mogućnost i iskoristi po cijeni koja je jednaka kao i da vodu kupuje u trgovini i istu hladi u frižiderima koji su obično ograničeni svojim kapacitetom.

Ukoliko postoje eventualne nejasnoće vezane za našu ponudu  slobodno nas kontaktirajte.
U uvjerenju da smo ovom ponudom dotaknuli Vaše potrebe iz našeg poslovanja, stojimo Vam na raspolaganju i lijepo pozdravljamo.

Kontakt osoba:
Goran Rajčević, 098/408-904; goran@rip-eko.com

Rip eko d.o.o. za trgovinu, usluge, uvoz i izvoz
Beliceva 23, 10310 Ivanić-Grad
Tel/Fax: +385 1 28 20 778
E-mail:info@vodonosa.com

Kontakt osobe

Mirela 099/2868-113
Kristina 099/7835-824